Privaatsuspoliitika

See privaatsuseeskiri kirjeldab, kuidas teie isiklikku teavet kogutakse, kasutatakse ja jagatakse, kui külastate mysteryanime.com-i (sait) või külastate seda.

Usaldus on Shopify platvormi alus ja hõlmab ka usaldust, et teeme teie andmetega õigesti. Kolm peamist väärtust juhivad meid oma toodete ja teenuste arendamisel. Need väärtused peaksid aitama teil paremini mõista, kuidas mõtleme teie teabele ja privaatsusele.

  • Teie teave kuulub teile

    Analüüsime hoolikalt, millist teavet me oma teenuste osutamiseks vajame, ja püüame piirata kogutavat teavet ainult sellega, mida me tegelikult vajame. Kustutame selle teabe või muudame selle anonüümseks, kui me seda enam ei vaja. Meie toodete ehitamisel ja parendamisel teevad meie insenerid tihedat koostööd meie privaatsus- ja turbemeeskondadega, et luua privaatsust silmas pidades. Kogu selle töö käigus on meie juhtpõhimõte, et teie teave kuulub teile ja meie eesmärk on kasutada teie teavet ainult teie kasuks.

  • Kaitseme teie teavet teiste eest

    Kui kolmas isik taotleb teie isikuandmeid, keeldume selle jagamisest, kui te ei anna meile selleks luba või kui me ei ole seadusega nõutud. Kui meilt nõutakse juriidiliselt teie isikuandmete jagamist, teatame sellest teile ette, kui meil pole seadusega keelatud.

  • Aitame kaupmeestel ja partneritel täita nende privaatsuskohustusi

    Paljudel Shopify-d kasutavatel kaupmeestel ja partneritel pole spetsiaalse privaatsusmeeskonna eeliseid ja meile on oluline aidata neil oma privaatsuskohustusi täita. Selleks proovime ehitada oma tooteid ja teenuseid, et neid saaks hõlpsalt privaatsussõbralikul viisil kasutada. Pakume ka üksikasjalikke KKK-sid, dokumentatsiooni ja taustpilte, mis hõlmavad kõige olulisemaid privaatsusteemasid, ja vastame saadud privaatsusega seotud küsimustele.

Töötleme teie teavet üldjuhul siis, kui peame seda tegema lepingulise kohustuse täitmiseks (näiteks töötlema teie liitumistasusid Shopify platvormi kasutamiseks) või kui meie või keegi teine, kellega töötame, peab teie isikuandmeid kasutama seotud põhjustel. nende ettevõttele (näiteks teenuse osutamiseks). Euroopa seadused nimetavad neid põhjuseid õigustatud huvideks. Need “õigustatud huvid” hõlmavad:

  • riski ja pettuste ennetamine
  • küsimustele vastamine või muud tüüpi toe pakkumine
  • aidates kaupmeestel rakenduste poe kaudu rakendusi leida ja kasutada
  • andes ja parandada meie toodete ja teenuste
  • aruandluse ja analüüsi pakkumine
  • funktsioonide või lisateenuste testimine
  • abistamine turunduse, reklaami või muu suhtluse alal

Töötleme isikuandmeid nende „õigustatud huvide” huvides ainult pärast teie privaatsusele võimalike ohtude kaalumist - näiteks pakkudes oma privaatsustavadele selget läbipaistvust, pakkudes teile vajaduse korral kontrolli oma isikliku teabe üle, piirates meie säilitatavat teavet, piirates teeme teie andmetega, kellele me teie teavet saadame, kui kaua teie teavet säilitame, või tehniliste meetmetega, mida teie teabe kaitsmiseks kasutame.

Üks võimalus, kuidas saame Shopify abil kaupmehi aidata, on selliste meetodite kasutamine nagu „masinõpe”(Euroopa seadused viitavad sellele kui„ automatiseeritud otsuste tegemisele ”), et aidata meil oma teenuseid parendada. Masinõpet kasutades kas: (1) osaleb protsessis ikkagi inimene (ja seetõttu pole see täielikult automatiseeritud); või (2) kasutage masinõpet viisil, mis ei mõjuta märkimisväärselt privaatsust (näiteks ümberkorraldamine, kuidas rakendused võivad rakenduste poodi külastades ilmuda).

Usume, et teil peaks olema juurdepääs oma isiklikule teabele ja seda hallata ükskõik kus elate. Sõltuvalt sellest, kuidas te Shopify-d kasutate, võib teil olla õigus taotleda juurdepääsu teie teenusepakkujale, seda parandada, muuta, kustutada, teisaldada teisele teenusepakkujale, piirata teie isikliku teabe teatavat kasutamist (näiteks otseturundust) või vaidlustada seda. Kui kasutate mõnda neist õigustest, ei võta me teilt rohkem tasu ega osuta teile teist tüüpi teenust.

Kui ostate midagi Shopify toega kauplusest ja soovite kasutada neid õigusi oma ostu kohta käiva teabe osas, peate võtma otse ühendust kaupmehega, kellega olete suhelnud. Oleme nende nimel ainult töötleja ja ei saa otsustada, kuidas nende teavet töödelda. Seetõttu saame teie päringu neile edastada ainult selleks, et nad saaksid vastata. Muidugi aitame meie kaupmehi neid soove täita, andes neile selleks vahendid ja vastates nende küsimustele.

Pange tähele, et kui saadate meile päringu teie isikuandmete kohta, peame enne vastamist veenduma, et see olete teie ise. Selleks võime paluda näha teie isikut tõendavaid dokumente, mille me pärast kontrollimist ära viskame.

Kui soovite määrata volitatud esindaja, kes rakendaks teie õiguste eest teie oma õigusi, saatke meile meile e-posti aadressilt, mis meil teie jaoks on. Kui saadate meile meilisõnumeid teiselt e-posti aadressilt, ei saa me kindlaks teha, kas päring tuleb teie käest ja me ei saa teie taotlust rahuldada. Lisage oma e-kirjale volitatud esindaja nimi ja e-posti aadress.

Kui te pole rahul meie vastusega päringule, võite probleemi lahendamiseks meiega ühendust võtta. Samuti on teil igal ajal õigus pöörduda kohaliku andmekaitse- või privaatsusameti poole.

Lõpuks seetõttu, et puudub ühine arusaam sellest, mida a “Ära jälita” signaal peaks tähendama, et me ei reageeri neile signaalidele mingil konkreetsel viisil.

Oleme Kanada ettevõte, kuid töötame ja töötleme andmeid üksikisikute kohta kogu maailmas. Meie ettevõtte juhtimiseks võime saata teie isiklikke andmeid väljaspool teie osariiki, provintsi või riiki, sealhulgas Ameerika Ühendriikidesse. Nende andmete suhtes võivad kehtida nende riikide seadused, kuhu me need saadame. Kui saadame teie teavet piiriüleselt, astume samme teie teabe kaitsmiseks ja proovime saata teie teavet ainult riikidesse, kus kehtivad ranged andmekaitseseadused. Kui soovite lisateavet selle kohta, kuhu teie teavet võidakse saata, võtke meiega ühendust.

Ülekanded väljaspool Euroopat ja Šveitsi

Kui olete Euroopas või Šveitsis, kontrollib teie isiklikku teavet meie Iirimaa sidusettevõte Shopify International Ltd.. Seejärel saadetakse teie teave teistele Shopify asukohtadele ja teenusepakkujatele, kes võivad asuda teistes piirkondades, sealhulgas Kanadas (kus me asume) ) ja USA-s. Kui saadame teie isiklikke andmeid väljaspool Euroopat, siis teeme seda vastavalt Euroopa seadustele.

Kui asute Euroopas või Šveitsis, kaitseb see teie isikuandmeid Kanadasse Kanada seadustega, mis on Euroopa Komisjoni hinnangul teie teavet piisavalt kaitsnud. Kui saadame teie isiklikke andmeid otse Ameerika Ühendriikidesse, edastame seda jaotise EL-USA privaatsuskilp ja Šveitsi-USA privaatsuskilp, mis sätestab standardid teie isikuandmete töötlemiseks Ameerika Ühendriikides, kui asute Euroopas või Šveitsis. Need programmid nõuavad meil privaatsuse kaitsekilbi järgimist teavitamise, valiku, edasise edastamise eest vastutuse, turvalisuse, andmete terviklikkuse ja eesmärgi piiramise, juurdepääsu, regressi, jõustamise ja vastutuse põhimõtetest. Sest meie osalema neis kahes programmis alluvad meile USA föderaalse kaubanduskomisjoni uurimis- ja täidesaatvad volitused.

Kui asute Euroopas või Šveitsis ja arvate, et me ei järgi privaatsuskilbi põhimõtteid, võtke meiega ühendust. Kui usute, et me pole teie kaebust õigesti käsitlenud, saate ka seda teha pöörduge rahvusvahelise vaidluste lahendamise keskuse® poole, American Arbitration Association® (ICDR / AAA) rahvusvaheline osakond. ICDR / AAA pakub teile tasuta tasuta vaidluste lahendamise teenuseid. Kui tunnete, et pärast ICDR / AAA poole pöördumist ei ole teie mure lahendatud, võite taotleda, et teie kaebus lahendataks siduv vahekohus.

Lõpuks, kuigi teeme kõik, mida saame teie teabe kaitsmiseks, võidakse meil vahel seadusjärgselt nõuda teie isikliku teabe avaldamist (näiteks kui saame kehtiva kohtumääruse). Lisateavet selle kohta, kuidas me sellistele tellimustele reageerime, lugege meie lehelt Juriidiliste taotluste juhised.

Meie meeskonnad töötavad väsimatult teie teabe kaitsmise ning meie platvormi turvalisuse ja terviklikkuse tagamiseks. Samuti on meil sõltumatud audiitorid, kes hindavad meie andmesalvestuse ja finantsteavet töötlevate süsteemide turvalisust. Kuid me kõik teame, et ükski Interneti kaudu edastamise viis ega elektrooniline salvestusviis ei saa olla 100% turvaline. See tähendab, et me ei saa tagada teie isikliku teabe täielikku turvalisust. Lisateavet meie turvameetmete kohta leiate aadressilt https://www.shopify.com/security.

Me kasutame küpsised ja sarnased jälgimistehnoloogiad meie veebisaidil ja meie teenuseid pakkudes. Lisateavet selle kohta, kuidas me neid tehnoloogiaid kasutame, sealhulgas loend teistest ettevõtetest, kes meie saitidele küpsiseid paigutavad, küpsiste loendi, mille me kaupmehe poodi sisenedes paigutame, ja selgituse selle kohta, kuidas saate teatud tüüpi küpsised, palun lugege meie Cookie Policy.

Kui soovite küsida, esitada päringu teie isikuandmete töötlemise kohta või esitada kaebuse selle kohta, võite meiega ühendust võtta e-posti aadressil [Email kaitseb]või ühel allolevatest aadressidest. Kui soovite esitada juriidiliselt siduva taotluse kellegi teise isikuandmete nõudmiseks (näiteks kui teil on kohtukutse või kohtu korraldus), vaadake meie Juriidiliste taotluste juhised.

Shopify Inc.

ATTN: privaatsuse juht
150 Elgin St.
8. fl.
Ottawa, K2P 1L4
Kanada

Kui asute Euroopas, Lähis-Idas, Lõuna-Ameerikas või Aafrikas:

Shopify International Ltd.

Teadmiseks: andmekaitseametnik
c / o Intertrust Iirimaa
II korrus 2-1 Victoria hoonet
Haddingtoni tee
Dublin 4, D04 XN32
Iirimaa

Kui asute Aasias, Austraalias või Uus-Meremaal:

Shopify Commerce Singapore PTE. LTD.

Teadmiseks: andmekaitseametnik
77 Robinsoni tee,
# 13-00 Robinson 77,
Singapur 068896

KOGU PERSONALINFO
Veebipoe nutriest.eu isikuandmete vastutav töötleja on Healthy Life (registrikood XNUMX) asukohaga Kummeli tn XNUMX-XNUMX Tartu, Tartu Tartumaa XNUMX, tel XNUMX ja e-kiri nutriestsupplements@gmail.com

Milliseid isikuandmeid töödeldakse?
Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress; − kauba kohaletoimetamise aadress; − pangakonto number;− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu); − klienditoe andmed.
Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse?
Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks. Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendiandmed) kasutatakse ostetud kaupade jateenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks. Pangakonto numbrit kasutatakse kliendilemaksete tagastamiseks. Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade jateenuste osutamisega seonduvaid küsimusi (klienditugi). Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebi kasutusstatistika tegemiseks.
- [[KASUTATUD TEISTE JÄLGIMISE TEHNOLOOGILISTE TÜÜBI KIRJELDUSTE KIRJELDUS]]

Lisaks, kui teete ostu või proovite soetada saidi kaudu, kogume teie kohta teatud teavet, sealhulgas teie nime, arveldusaadressi, saatmisaadressi, makseteavet (sealhulgas krediitkaardinumbreid [[INSERT MUU MUUD MAKSETE LIIGID ON VASTU]] ), e-posti aadress ja telefoninumber. Me viitan sellele teabele "Tellimusteave".

[[INSERT ALLA MUU TEAVE, MIDA TEIE KOGUNUD: OFFLINE ANDMED, MÜÜGILOA MÜÜGILINE ANDMED / LISTSID]]

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine jatarbijavaidluste lahendamine).

KUIDAS KASUTAME OMA ISIKUANDMETE?
Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks jakliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendipoolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohaletoimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele kakliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmedteenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoefunktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.
- suhelda teiega;
Turvalisus ja andmetele ligipääs
Isikuandmeid hoitakse voog.com serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidumajanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga. Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, etlahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoeteenust. Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest. Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed. Isikuandmetega tutvumine ja parandamine Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutaja profiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.
- [[INSERT OTHER USE OF ORDER INFORMATION]]

Me kasutame kogutud seadmeinfot, mis aitab meil kuvada potentsiaalset riski ja pettusi (eriti teie IP-aadressi) ja üldisemalt meie saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks analüüsimeetodite loomiseks selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhelda Sait ja hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust).

[[INSERT OTHER INSTRUMENTI TEABE KASUTAMINE, KAASA: REKLAAM / RETARGETING]]

OMA ISIKUANDMETE OSUTAMINE
Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või muule seaduslikule teabenõudele, mida me saame, või meie õiguste muul viisil kaitsta.

KÄITUMINE REKLAAM
Nagu ülalpool kirjeldatud, kasutame teie isiklikku teavet, et pakkuda teile sihitud reklaami või turundusteateid, mis võiksid olla teie arvates huvipakkuvad. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas sihitud reklaami toimib, võite külastada Network Advertising Initiative'i ("NAI") hariduslehte aadressil http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
- [[INCLUDE OPT-OUT LINGID, MIDA KAS KASUTATUD KASUTATAVAD TEENUSED]]

Lisaks võite mõned neist teenustest loobuda, külastades Digital Advertising Alliance'i loobumisportaali aadressil http://optout.aboutads.info/.

ÄRGE TRACK
Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

oMA ÕIGUSTE
E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Lisaks, kui olete Euroopa resident, märkige, et töötleme teie teavet, et täita teiega (näiteks kui teete saidi kaudu tellimusi) lepinguid täitvad lepingud või järgite teisi meie eespool loetletud õigustatud ärihuve. Lisaks võtke arvesse, et teie teave edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

Andmete taastamine
E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

MUUTUSED
Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Võimalikud viisid kontakteerumiseks on e-post nutriestsupplements@gmail.com ja telefon +XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).

[[INSERT IF AGE RESTRICTION ON AME RESTRICTION VÕI VÕIMALIK]]
VANEMAD
Sait ei ole mõeldud alla [[INSERT AGE] alla kuuluvatele inimestele].

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST
Lisateavet meie privaatsuse tavade kohta, kui teil on küsimusi või soovite kaebust esitada, võtke meiega ühendust e-posti teel [Email kaitseb] või posti teel, kasutades alltoodud andmeid:

Animeeritud Jaapan
[Re: Privacy Compliance Officer]
AnimatedJapan, 1109 lynn st #A, Weatherford TX 76086, Ameerika Ühendriigid